Op1 gemist? Presentatrice Natasja Gibbs over één jaar Black Lives Matter in Nederland

Op1 gemist? Presentatrice Natasja Gibbs over één jaar Black Lives Matter in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 24 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Presentatrice Natasja Gibbs over één jaar Black Lives Matter in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 24 mei terugkijken bij Gids.tv. Morgen is het precies één jaar geleden dat een politieagent George Floyd op een gewelddadige manier om het leven bracht in de Verenigde Staten. In de hele wereld bracht het Black Lives Matter-demonstranten op de been. Natasja Gibbs heeft zelf te maken gehad met racisme in Nederland. Hoe kijkt zij terug op één jaar Black Lives Matter in Nederland? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Presentatrice Natasja Gibbs over één jaar Black Lives Matter in Nederland

Morgen is het precies één jaar geleden dat een politieagent George Floyd op een gewelddadige manier om het leven bracht in de Verenigde Staten. In de hele wereld bracht het Black Lives Matter-demonstranten op de been. Natasja Gibbs heeft zelf te maken gehad met racisme in Nederland. Hoe kijkt zij terug op één jaar Black Lives Matter in Nederland?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Presentatrice Natasja Gibbs over één jaar Black Lives Matter in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier