Beau gemist? Wouter Hardy vertelde Gjon's Tears dat ze 3e zijn: "Toen kwam ontlading"

Beau gemist? Wouter Hardy vertelde Gjon's Tears dat ze 3e zijn: "Toen kwam ontlading"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 24 mei terugkijken bij Gids.tv.

Songwriter Wouter Hardy werkte twee jaar geleden mee aan 'Arcade' van Duncan Laurence, het liedje dat het Songfestival won. Dit jaar boekte hij opnieuw succes, want Gjon's Tears werd derde met 'Tout l'univers'. Hardy was ook aanwezig bij het liedjesfestijn en hij was degene die de zanger van Gjon's Tears moest vertellen dat ze derde waren: "Toen kwam de ontlading."

<em>Beau</em> gemist? Wouter Hardy vertelde Gjon's Tears dat ze 3e zijn: &quot;Toen kwam ontlading&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 24 mei terugkijken bij Gids.tv. Songwriter Wouter Hardy werkte twee jaar geleden mee aan 'Arcade' van Duncan Laurence, het liedje dat het Songfestival won. Dit jaar boekte hij opnieuw succes, want Gjon's Tears werd derde met 'Tout l'univers'. Hardy was ook aanwezig bij het liedjesfestijn en hij was degene die de zanger van Gjon's Tears moest vertellen dat ze derde waren: "Toen kwam de ontlading." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Wouter Hardy vertelde Gjon's Tears dat ze 3e zijn: "Toen kwam ontlading"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Wouter Hardy vertelde Gjon's Tears dat ze 3e zijn: "Toen kwam ontlading" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier