Opsporing Verzocht: 30-jarige vrouw Bussum in trein beroofd door man met ijspriem

Opsporing Verzocht: 30-jarige vrouw Bussum in trein beroofd door man met ijspriem

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 30-jarige vrouw <em>Bussum</em> in trein beroofd door man met <em>ijspriem</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 mei terugkijken. Tijdens een treinreis van Weesp naar Utrecht op dinsdagochtend 15 december 2020 werd een 30-jarige vrouw beroofd door een man met ijspriem. De man was donkergetint en rook sterk naar alcohol. Hij had zijn oog laten vallen op haar telefoon en laptop. Tijdens de rit zat er niemand anders in de coupé en dat is wanneer de man toesloeg, hij ging er in Bussum-Zuid vandoor met haar eigendommen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 30-jarige vrouw Bussum in trein beroofd door man met ijspriem

Tijdens een treinreis van Weesp naar Utrecht op dinsdagochtend 15 december 2020 werd een 30-jarige vrouw beroofd door een man met ijspriem. De man was donkergetint en rook sterk naar alcohol. Hij had zijn oog laten vallen op haar telefoon en laptop. Tijdens de rit zat er niemand anders in de coupé en dat is wanneer de man toesloeg, hij ging er in Bussum-Zuid vandoor met haar eigendommen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 30-jarige vrouw Bussum in trein beroofd door man met ijspriem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier