Dirk Kuyt over het maximale halen uit je voetbalcarrière: "Maak de juiste keuzes"

Dirk Kuyt over het maximale halen uit je voetbalcarrière: "Maak de juiste keuzes"

In aanloop naar de selectiebekendmaking van het Nederlands elftal voor EURO2020 sprak Soufiane Touzani met vier ex-internationals over hun Oranje-herinneringen. Een van deze voetballers is Dirk Kuyt. Bekijk het interview hieronder. Met Soufiane Touzani praat hij over zijn multi-inzetbaarheid en het maximale halen uit je voetbalcarrière. Hij laat weten dat je de juiste keuzes moet maken en het niet alleen over trainen gaat. Ook je voeding en slaap is belangrijk. En het allerbelangrijkste: plezier.

<em>Dirk Kuyt</em> over het maximale halen uit je voetbalcarrière: &quot;Maak de juiste keuzes&quot; In aanloop naar de selectiebekendmaking van het Nederlands elftal voor EURO2020 sprak Soufiane Touzani met vier ex-internationals over hun Oranje-herinneringen. Een van deze voetballers is Dirk Kuyt. Bekijk het interview hieronder. Met Soufiane Touzani praat hij over zijn multi-inzetbaarheid en het maximale halen uit je voetbalcarrière. Hij laat weten dat je de juiste keuzes moet maken en het niet alleen over trainen gaat. Ook je voeding en slaap is belangrijk. En het allerbelangrijkste: plezier. Bekijk ook Humberto gemist? Dirk Kuyt en Wesley Sneijder over vriendschap en Villa Oranje Bekijk deze video » Humberto gemist? Rolf Sanchez zingt 'Waarom nou jij' voor WK-finalisten Bekijk deze video »
Sport :
Dirk Kuyt over het maximale halen uit je voetbalcarrière: "Maak de juiste keuzes"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dirk Kuyt over het maximale halen uit je voetbalcarrière: "Maak de juiste keuzes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV