Lang Leve de Liefde: Frank is te Haags en Monique moet niet zo kakkerig doen

Lang Leve de Liefde: Frank is te Haags en Monique moet niet zo kakkerig doen

Monique en Frank zijn met elkaar op date in het programma Lang Leve de Liefde. Maar of het een match is moet nog maar blijken. Monique probeert voorzichtig Frank's Haagse accent aan te kaarten, maar dit valt niet helemaal lekker.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Frank is te Haags en Monique moet niet zo kakkerig doen Monique en Frank zijn met elkaar op date in het programma Lang Leve de Liefde. Maar of het een match is moet nog maar blijken. Monique probeert voorzichtig Frank's Haagse accent aan te kaarten, maar dit valt niet helemaal lekker. Niet zo kakkerig doenMonique zegt dat ze moeite heeft met het accent van Frank, waar hij geïrriteerd op reageert. "Nou niet zo kakkerig doen hoor, hee!" Monique roept uit: "Ik ben geen kakker!" Frank sust de boel door te zeggen dat hij er wel van houdt. Als dit maar goed gaat... Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: belerende Esmeralda spreekt haar date Menno streng toe Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Nicole vindt Stevens bril een afknapper Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Frank is te Haags en Monique moet niet zo kakkerig doen

Niet zo kakkerig doen
Monique zegt dat ze moeite heeft met het accent van Frank, waar hij geïrriteerd op reageert. "Nou niet zo kakkerig doen hoor, hee!" Monique roept uit: "Ik ben geen kakker!" Frank sust de boel door te zeggen dat hij er wel van houdt. Als dit maar goed gaat...

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Frank is te Haags en Monique moet niet zo kakkerig doen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier