Febe in The Voice Kids met Hero van Mariah Carey

Febe in The Voice Kids met Hero van Mariah Carey

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 28 mei terugkijken bij Gids.tv.

Febe in <em>The Voice Kids</em> met <em>Hero</em> van Mariah Carey Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 28 mei terugkijken bij Gids.tv. Het prachtige nummer 'Hero' van Mariah Carey wordt vertolkt door Febe tijdens The Battle van The Voice Kids. De zangeres zit in team Ali B en hij is dan ook erg te spreken over zijn kandidaat: "Je hebt echt een heel goed optreden neergezet. Je stem is gewoon van zijden", aldus coach Ali. Toch neemt hij haar niet mee naar de finale, we nemen afscheid van Febe. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Febe in The Voice Kids met Hero van Mariah Carey

Het prachtige nummer 'Hero' van Mariah Carey wordt vertolkt door Febe tijdens The Battle van The Voice Kids. De zangeres zit in team Ali B en hij is dan ook erg te spreken over zijn kandidaat: "Je hebt echt een heel goed optreden neergezet. Je stem is gewoon van zijden", aldus coach Ali. Toch neemt hij haar niet mee naar de finale, we nemen afscheid van Febe.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Febe in The Voice Kids met Hero van Mariah Carey of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV