Zien: De laatste The Streamers in De Kuip: "Stoppen op ons hoogtepunt"

Zien: De laatste The Streamers in De Kuip: "Stoppen op ons hoogtepunt"

Het normaliseren van de samenleving betekent ook het einde van de grootste gelegenheidsband van Nederland: The Streamers.

Zien: De laatste <em>The Streamers</em> in De Kuip: &quot;Stoppen op ons hoogtepunt&quot; Het normaliseren van de samenleving betekent ook het einde van de grootste gelegenheidsband van Nederland: The Streamers. De laatste keer is misschien wel emotioneler dan de eerste keer, zo zeggen de dames Maan en Sanne Hans: "We hebben heel veel lol. Je hebt geen idee, maar ik heb hartslag 185 ofzo." De tekst gaat verder onder deze video's Miss Montreal en Maan tijdens afscheidsconcert Streamers: "Thomas Acda heeft nul overzicht" Bekijk deze video » The Streamers Final Farewell Show gemist? Bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » BankHet leukste is dat we de mensen thuis zo blij maken. De reacties die je krijgt na de optredens, dat is zo leuk. Mensen op de bank vinden het geweldig." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het livestream-concert The Streamers: The Final Farewell Show is zaterdag 29 mei vanaf 19.15 uur te zien via een livestream. Bekijk ook The Streamers geven afscheidsconcert in De Kuip, bekijk de hilarische promo Bekijk deze video » Beau gemist? Artiesten The Streamers hebben volgens Simon Keizer gezonde concurrentie Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: De laatste The Streamers in De Kuip: "Stoppen op ons hoogtepunt"

De laatste keer is misschien wel emotioneler dan de eerste keer, zo zeggen de dames Maan en Sanne Hans: "We hebben heel veel lol. Je hebt geen idee, maar ik heb hartslag 185 ofzo."

De tekst gaat verder onder deze video's

Bank
Het leukste is dat we de mensen thuis zo blij maken. De reacties die je krijgt na de optredens, dat is zo leuk. Mensen op de bank vinden het geweldig."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Het livestream-concert The Streamers: The Final Farewell Show is zaterdag 29 mei vanaf 19.15 uur te zien via een livestream.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV