Humberto: Marcel Maijer ziet veel mooie vrouwen in resort van Nederlands elftal

Humberto: Marcel Maijer ziet veel mooie vrouwen in resort van Nederlands elftal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Humberto Tan zocht zondagavond contact met RTL Nieuws-verslaggever Marcel Maijer, die bij het resort van het Nederlands elftal in Portugal verblijft. De spelers van Oranje zitten daar in hun eigen bubbel voor een trainingsstage en er is niemand welkom. Maijer zag echter dat de spelers niets te klagen hebben: het resort heeft alle faciliteiten die ze zich maar kunnen wensen - inclusief veel "mooie vrouwen".

<em>Humberto</em>: Marcel Maijer ziet veel mooie vrouwen in resort van <em>Nederlands elftal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Humberto Tan zocht zondagavond contact met RTL Nieuws-verslaggever Marcel Maijer, die bij het resort van het Nederlands elftal in Portugal verblijft. De spelers van Oranje zitten daar in hun eigen bubbel voor een trainingsstage en er is niemand welkom. Maijer zag echter dat de spelers niets te klagen hebben: het resort heeft alle faciliteiten die ze zich maar kunnen wensen - inclusief veel "mooie vrouwen". Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Marcel Maijer ziet veel mooie vrouwen in resort van Nederlands elftal

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Marcel Maijer ziet veel mooie vrouwen in resort van Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV