Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller vraagt om 'slof' in Albert Heijn Vaassen

Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller vraagt om 'slof' in Albert Heijn Vaassen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Gewapende overvaller vraagt om 'slof' in Albert Heijn <em>Vaassen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 juni terugkijken. Dinsdag 29 december 2020 was het raak in een Albert Heijn in het Gelderse Vaassen. Een jongeman komt de supermarkt binnen en vraag om een 'slof', de medewerkster heeft in eerste instantie niet door dat het om een slof sigaretten gaat, maar wanneer zij deze uiteindelijk op de balie legt, trekt de man een wapen. Hij eist geld en vlucht vervolgens de winkel uit om er op zijn fiets vandoor te gaan. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller vraagt om 'slof' in Albert Heijn Vaassen

Dinsdag 29 december 2020 was het raak in een Albert Heijn in het Gelderse Vaassen. Een jongeman komt de supermarkt binnen en vraag om een 'slof', de medewerkster heeft in eerste instantie niet door dat het om een slof sigaretten gaat, maar wanneer zij deze uiteindelijk op de balie legt, trekt de man een wapen. Hij eist geld en vlucht vervolgens de winkel uit om er op zijn fiets vandoor te gaan.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller vraagt om 'slof' in Albert Heijn Vaassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier