Vier Handen op Een Buik: "Deze persoon zou ik willen slaan"

Vier Handen op Een Buik: "Deze persoon zou ik willen slaan"

In Vier Handen op Een Buik mag de 20-jarige Jennifer een nieuwe soort therapie uitproberen, zodat ze de controle los kan laten. Wanneer haar wordt gevraagd iemand in gedachten te nemen die ze zou willen slaan, wil ze liever niet zeggen wie dat zou zijn.

Vier handen op één buik is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vier Handen op Een Buik</em>: &quot;Deze persoon zou ik willen slaan&quot; In Vier Handen op Een Buik mag de 20-jarige Jennifer een nieuwe soort therapie uitproberen, zodat ze de controle los kan laten. Wanneer haar wordt gevraagd iemand in gedachten te nemen die ze zou willen slaan, wil ze liever niet zeggen wie dat zou zijn. Vier handen op één buik is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk vlog van Chimène uit Vier Handen Op Eén Buik (Afl. met Kim Kötter) Bekijk deze video » Patty Brard adviseert Jennifer in Vier handen op één buik: "Je moet jezelf niet vergeten" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier Handen op Een Buik: "Deze persoon zou ik willen slaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV