Behangen gaat helemaal mis in Petit Chateau: "Godver!"

Behangen gaat helemaal mis in Petit Chateau: "Godver!"

Maxime en Montana Meiland hebben weer een nieuwe klus vanavond in Petit Chateau. Ze willen een lekker groen behang gaan plakken en Montana heeft van Martien geleerd hoe dat moet. Helaas zijn de instructies toch niet helemaal duidelijk.

Behangen gaat helemaal mis in <em>Petit Chateau</em>: &quot;Godver!&quot; Maxime en Montana Meiland hebben weer een nieuwe klus vanavond in Petit Chateau. Ze willen een lekker groen behang gaan plakken en Montana heeft van Martien geleerd hoe dat moet. Helaas zijn de instructies toch niet helemaal duidelijk. Plakt helemaal nietMaxime gaat lekker aan de slag met de behanglijm, maar wanneer de dames het behang willen plakken gaat dit helemaal niet goed. De lijm is inmiddels namelijk alweer droog! Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime schildert weide in de lucht in Petit Chateau: "KUT!" Bekijk deze video » Martien Meiland dolenthousiast over babykamers: ''Meis wat schattig!'' Bekijk deze video »

Plakt helemaal niet
Maxime gaat lekker aan de slag met de behanglijm, maar wanneer de dames het behang willen plakken gaat dit helemaal niet goed. De lijm is inmiddels namelijk alweer droog!

Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Behangen gaat helemaal mis in Petit Chateau: "Godver!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV