Bekijk trailer Line of Duty seizoen 6 (vanaf zondag 6 juni te zien op NPO 2)

Bekijk trailer Line of Duty seizoen 6 (vanaf zondag 6 juni te zien op NPO 2)

Vanaf zondag 6 juni is het nieuwe seizoen van Line of Duty te zien op NPO 2. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgt rechercheur Jo Davidson de leiding heeft over het onderzoek naar de moord op journaliste Gail Vella. Steve Arnett krijgt van een teamlid van Jo te horen dat ze vermoedt dat er iets schimmigs aan de hand is in het lopende onderzoek en de gemoederen lopen al snel hoog op.

Bekijk de trailer van Line of Duty seizoen 6 hieronder.

Het zesde seizoen van Line of Duty is vanaf zondag 6 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Line of Duty terugkijken via Gids.tv.

Bekijk trailer <em>Line of Duty</em> seizoen 6 (vanaf zondag 6 juni te zien op NPO 2) Vanaf zondag 6 juni is het nieuwe seizoen van Line of Duty te zien op NPO 2. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgt rechercheur Jo Davidson de leiding heeft over het onderzoek naar de moord op journaliste Gail Vella. Steve Arnett krijgt van een teamlid van Jo te horen dat ze vermoedt dat er iets schimmigs aan de hand is in het lopende onderzoek en de gemoederen lopen al snel hoog op. Bekijk de trailer van Line of Duty seizoen 6 hieronder. Het zesde seizoen van Line of Duty is vanaf zondag 6 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Line of Duty terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de trailer: Penguin Town vanaf 16 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Luizenmoeder - De Film (vanaf 28 juli in de bioscoop) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Line of Duty seizoen 6 (vanaf zondag 6 juni te zien op NPO 2)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Line of Duty seizoen 6 (vanaf zondag 6 juni te zien op NPO 2) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier