First & Last: Martien Meiland heeft een goede tip voor het ramen zemen

First & Last: Martien Meiland heeft een goede tip voor het ramen zemen

Martien Meiland heeft een goede tip voor de huisvrouwen en -mannen onder ons. Hij doet namelijk altijd wat uiensnippers in het water voordat hij de ramen gaat zemen. Hierdoor krijg je een streeploos resultaat, aldus de presentator. Britt Dekker maakt er gelijk een grap van, die vertelt dat ze het top zou vinden om Martien Meiland de ramen te zien zemen met een ui.

<em>First &amp; Last</em>: Martien Meiland heeft een goede tip voor het ramen zemen Martien Meiland heeft een goede tip voor de huisvrouwen en -mannen onder ons. Hij doet namelijk altijd wat uiensnippers in het water voordat hij de ramen gaat zemen. Hierdoor krijg je een streeploos resultaat, aldus de presentator. Britt Dekker maakt er gelijk een grap van, die vertelt dat ze het top zou vinden om Martien Meiland de ramen te zien zemen met een ui. De spelshow First & Last is elke vrijdag rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Britt Dekker in First & Last: "Je moet niet stoer doen over corona, het is geen wedstrijd!" Bekijk deze video » Video: Britt Dekker bezorgt Martien Meiland rolberoerte Bekijk deze video »

De spelshow First & Last is elke vrijdag rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op First & Last: Martien Meiland heeft een goede tip voor het ramen zemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV