Beau gemist? Jaïr Ferwerda is in Den Haag voor de wekelijkse ministerraad

Beau gemist? Jaïr Ferwerda is in Den Haag voor de wekelijkse ministerraad

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jaïr Ferwerda is in Den Haag voor de wekelijkse ministerraad Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 juni terugkijken bij Gids.tv. Na een drukke formatieweek was vrijdag (5 juli) de dag van de wekelijkse ministerraad. Jaïr Ferwerda ging op pad om de laatste stand van zaken te onderzoeken. Ook besprak hij alvast wat vakantieplannen met politici. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Jaïr Ferwerda is in Den Haag voor de wekelijkse ministerraad

Na een drukke formatieweek was vrijdag (5 juli) de dag van de wekelijkse ministerraad. Jaïr Ferwerda ging op pad om de laatste stand van zaken te onderzoeken. Ook besprak hij alvast wat vakantieplannen met politici.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jaïr Ferwerda is in Den Haag voor de wekelijkse ministerraad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV