André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending André Rieu heeft de hoogtepunten uit vijftien jaar Vrijthofconcerten uitgezocht voor deze special. Aan het begin is een hilarisch interview van Rieu door André van Duin te zien. HoogtepuntenNu André Rieu door de coronamaatregelen al voor het tweede jaar niet kan optreden op het Vrijthof, heeft hij een programma samengesteld van hoogtepunten van zijn Vrijthofconcerten. Vijftien jaar aan bijzondere, emotionele en muzikale momenten komen voorbij. MagischRieu: "We hebben gekozen voor meeslepende walsen, schitterende aria's en nummers die als het ware het hele Vrijthof lieten dansen. Ik heb altijd gezegd dat muziek mensen samenbrengt en nergens gebeurt dat overtuigender dan op het Vrijthof in Maastricht... Het is werkelijk magisch." DWDD gemist? André Rieu over carrière: 'Ik ben nog maar 70 years young' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

André Rieu heeft de hoogtepunten uit vijftien jaar Vrijthofconcerten uitgezocht voor deze special. Aan het begin is een hilarisch interview van Rieu door André van Duin te zien.

Hoogtepunten
Nu André Rieu door de coronamaatregelen al voor het tweede jaar niet kan optreden op het Vrijthof, heeft hij een programma samengesteld van hoogtepunten van zijn Vrijthofconcerten. Vijftien jaar aan bijzondere, emotionele en muzikale momenten komen voorbij.

Magisch
Rieu: "We hebben gekozen voor meeslepende walsen, schitterende aria's en nummers die als het ware het hele Vrijthof lieten dansen. Ik heb altijd gezegd dat muziek mensen samenbrengt en nergens gebeurt dat overtuigender dan op het Vrijthof in Maastricht... Het is werkelijk magisch."


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Rieu op het Vrijthof gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier