Welkom in hotel The Savoy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Welkom in hotel The Savoy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Welkom in hotel The Savoy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden Welkom in hotel The Savoy (vanaf maandag te zien op NPO 1) Bekijk deze video » Deze week is het nieuwe programma 'Welkom in hotel The Savoy' van maandag tot en met donderdag om 19:00 uur te zien op NPO 1. De documentaireserie kijkt mee in het hotel vol elegantie, geschiedenis en karakter. LockdownHet eerste luxe hotel in Groot-Brittannië staat aan de oever van de Thames. De camera's waren erbij tijdens de meest dramatische periode in de geschiedenis van het hotel: van het drukke winterseizoen tot de coronalockdown. WereldklasseAls kijker krijg je een fascinerende indruk van het gevoel om gast te zijn in dit hotel van wereldklasse en maak je kennis met de mensen achter de schermen. MagischTerwijl er een wereldwijde crisis dreigt, is te zien hoe het personeel blijft zorgen voor magische sferen dankzij hun harde werk en geweldige aandacht voor details. Maar dan ziet het hotel zich genoodzaakt voor het eerst in de geschiedenis de deuren te sluiten. De Druiventros: d'r op of d'r onder!: ‘Wil je nou kwaliteit of zwaargewicht?’ Bekijk deze video » Beau gemist? Henk Krol over zijn bed & breakfast: ‘Eigenlijk een design hotel’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week is het nieuwe programma 'Welkom in hotel The Savoy' van maandag tot en met donderdag om 19:00 uur te zien op NPO 1. De documentaireserie kijkt mee in het hotel vol elegantie, geschiedenis en karakter.

Lockdown
Het eerste luxe hotel in Groot-Brittannië staat aan de oever van de Thames. De camera's waren erbij tijdens de meest dramatische periode in de geschiedenis van het hotel: van het drukke winterseizoen tot de coronalockdown.

Wereldklasse
Als kijker krijg je een fascinerende indruk van het gevoel om gast te zijn in dit hotel van wereldklasse en maak je kennis met de mensen achter de schermen.

Magisch
Terwijl er een wereldwijde crisis dreigt, is te zien hoe het personeel blijft zorgen voor magische sferen dankzij hun harde werk en geweldige aandacht voor details. Maar dan ziet het hotel zich genoodzaakt voor het eerst in de geschiedenis de deuren te sluiten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Welkom in hotel The Savoy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier