Video: Erica & Martien Meiland hebben hek rond villa Noordwijk geplaatst

Video: Erica & Martien Meiland hebben hek rond villa Noordwijk geplaatst

Martien en Erica Meiland hebben dit weekend een hek voor hun nieuwe villa in Noortwijk geplaatst. Een gevangenis is het zeker niet geworden want de twee hebben voor een laag hek gekozen: "We wilden het liefst een hoger hek maar dan moet je weer een vergunning aanvragen en daar hadden we allemaal geen zin in. We zijn zo klaar met die gemeentes", aldus Erica.

Uitzicht
Na de gedwongen verhuizing uit de Achterhoek vanwege gedoe met de gemeente over wat wel en niet een woonverblijf was is ook wel te snappen dat de tv-sterren even klaar zijn met alle regeltjes. Door het nieuwe hek hopen ze de fans op afstand te houden en: "Dan heb je zelf ook nog een beetje uitzicht", aldus de kersverse Noordwijkse. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Erica &amp; Martien Meiland</em> hebben hek rond villa Noordwijk geplaatst Martien en Erica Meiland hebben dit weekend een hek voor hun nieuwe villa in Noortwijk geplaatst. Een gevangenis is het zeker niet geworden want de twee hebben voor een laag hek gekozen: "We wilden het liefst een hoger hek maar dan moet je weer een vergunning aanvragen en daar hadden we allemaal geen zin in. We zijn zo klaar met die gemeentes", aldus Erica. UitzichtNa de gedwongen verhuizing uit de Achterhoek vanwege gedoe met de gemeente over wat wel en niet een woonverblijf was is ook wel te snappen dat de tv-sterren even klaar zijn met alle regeltjes. Door het nieuwe hek hopen ze de fans op afstand te houden en: "Dan heb je zelf ook nog een beetje uitzicht", aldus de kersverse Noordwijkse. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: de Meilandjes hebben spullen ingepakt en vertrekken naar Noordwijk Bekijk deze video » Video: Britt Dekker bezorgt Martien Meiland rolberoerte Bekijk deze video »
TV :
Video: Erica & Martien Meiland hebben hek rond villa Noordwijk geplaatst


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Erica & Martien Meiland hebben hek rond villa Noordwijk geplaatst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier