Bekijk de eerste beelden: finale Snackmasters 2021

Bekijk de eerste beelden: finale Snackmasters 2021

Dinsdag 8 juni is de finale van Snackmasters 2021 op tv te zien. Chefs Ron Blaauw en Dennis Huwaë strijden om de titel en proberen de populaire snack van de borrelplank na te maken. Wie van de chefs gaat er met de titel vandoor en kan de borrelnootjes exact nabootsen?

Bekijk de eerste beelden hieronder. De finale van Snackmasters is dinsdag 8 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Snackmasters terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de eerste beelden: finale <em>Snackmasters</em> 2021 Dinsdag 8 juni is de finale van Snackmasters 2021 op tv te zien. Chefs Ron Blaauw en Dennis Huwaë strijden om de titel en proberen de populaire snack van de borrelplank na te maken. Wie van de chefs gaat er met de titel vandoor en kan de borrelnootjes exact nabootsen? Bekijk de eerste beelden hieronder. De finale van Snackmasters is dinsdag 8 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Snackmasters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé dagen chefs uit in Snackmasters Bekijk deze video » Snackmasters: zoons sterrenchef André Gerrits hebben liever koekje uit supermarkt Bekijk deze video » Frustraties lopen hoog op in Snackmasters: "Fucking hell!" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden: finale Snackmasters 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier