Video: lichamelijk beperkt, maar toch waterskiën? Het kan! (Hart van Nederland)

Video: lichamelijk beperkt, maar toch waterskiën? Het kan! (Hart van Nederland)

Video: lichamelijk beperkt, maar toch waterskiën? Het kan! (<em>Hart van Nederland</em>) Mooie beelden vanavond in Hart van Nederland. Zij gingen op bezoek bij een groep sporters met een lichamelijke beperking die toch alles uit het leven probeert te halen. Zo maken ze gebruik van het mooie weer door te waterskiën en wakeboarden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: Hugo de Jonge over huisartsen die achterlopen met registreren gevaccineerden Bekijk deze video » Hart van Nederland: stressende vakantiegangers door verandering coronatesten Bekijk deze video » Hart van Nederland: complotdenkers voor de rechter om verstoring openbare orde begraafplaats Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mooie beelden vanavond in Hart van Nederland. Zij gingen op bezoek bij een groep sporters met een lichamelijke beperking die toch alles uit het leven probeert te halen. Zo maken ze gebruik van het mooie weer door te waterskiën en wakeboarden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: lichamelijk beperkt, maar toch waterskiën? Het kan! (Hart van Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier