Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending André Hazes vertelt bij Humberto over moeilijke start met Sarah: "Wanneer is het goed?" Bekijk deze video » Zien: André Hazes zingt nieuwe EK-single 'Wij zijn Oranje' live bij Humberto Bekijk deze video » Humberto gemist? Kim en Michiel trouwden na ontmoeting op EK in 2004 Bekijk deze video » Nabestaande MH17 vertelt bij Humberto over schouw: "Heel zwaar om daar te zijn" Bekijk deze video » Vanaf vanavond is Humberto Tan terug met een dagelijkse talkshow. Tijdens de sportzomer is hij elke werkdag rond 22:00 uur te zien op de plek van Beau en Jinek. ActualiteitDe talkshow zit, net als de afgelopen maanden op zondagavond, vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en een flinke dosis sport. PassieMet de bomvolle sportzomer voor de deur is er naast de dagelijkse actualiteit veel ruimte voor de passie, emotie en hopelijk vele successen op sportgebied. EK voetbalMet in de komende weken eerst uitgebreid aandacht voor het EK voetbal en vervolgens ook de Tour de France en de Olympische Spelen. Gasten Met het oog op het naderende EK voetbal dat vrijdag van start gaat, heeft André Hazes het nummer 'Wij Zijn Oranje' opgenomen. Een nieuw lijflied voor een nieuwe generatie. André schuift vanavond aan bij Humberto! Nabestaanden moesten er lang op wachten, maar zeven jaar na de ramp met de MH17 begon vandaag de inhoudelijke behandeling van het strafproces. Te gast zijn advocaat en hoogleraar internationaal recht Geert-Jan Knoops, Saskia Belleman en nabestaande Ria van der Steen. Nog vier nachtjes tot het EK Voetbal. Is Oranje er klaar voor? En is de Johan Cruijff Arena al helemaal in EK-sfeer om zondag 16.000 Oranjefans te ontvangen? Gijs de Jong, toernooidirecteur EURO2020, en met sportverslaggever Fresia Cousiño Arias zijn te gast. Humberto: Italiaanse winnaars Songfestival (Måneskin) over vermeend drugsgebruik Bekijk deze video » Humberto gemist? Bijzonder verhaal van rechter van Waterschoot: "Er moet snel wat veranderen" Bekijk deze video » Video: Vanaf 7 juni is Humberto Tan elke werkdag te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »
Uitzending :
Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is Humberto Tan terug met een dagelijkse talkshow. Tijdens de sportzomer is hij elke werkdag rond 22:00 uur te zien op de plek van Beau en Jinek.

Actualiteit
De talkshow zit, net als de afgelopen maanden op zondagavond, vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en een flinke dosis sport.

Passie
Met de bomvolle sportzomer voor de deur is er naast de dagelijkse actualiteit veel ruimte voor de passie, emotie en hopelijk vele successen op sportgebied.

EK voetbal
Met in de komende weken eerst uitgebreid aandacht voor het EK voetbal en vervolgens ook de Tour de France en de Olympische Spelen.

Gasten

  • Met het oog op het naderende EK voetbal dat vrijdag van start gaat, heeft André Hazes het nummer 'Wij Zijn Oranje' opgenomen. Een nieuw lijflied voor een nieuwe generatie. André schuift vanavond aan bij Humberto!
  • Nabestaanden moesten er lang op wachten, maar zeven jaar na de ramp met de MH17 begon vandaag de inhoudelijke behandeling van het strafproces. Te gast zijn advocaat en hoogleraar internationaal recht Geert-Jan Knoops, Saskia Belleman en nabestaande Ria van der Steen.
  • Nog vier nachtjes tot het EK Voetbal. Is Oranje er klaar voor? En is de Johan Cruijff Arena al helemaal in EK-sfeer om zondag 16.000 Oranjefans te ontvangen? Gijs de Jong, toernooidirecteur EURO2020, en met sportverslaggever Fresia Cousiño Arias zijn te gast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier