Samenvatting Duitsland - Letland (oefenwedstrijd)

Samenvatting Duitsland - Letland (oefenwedstrijd)

Samenvatting <em>Duitsland - Letland</em> (oefenwedstrijd) Dat zul je altijd zijn: de Duitsers zijn net op tijd voor het EK in een bloedvorm. Maandagavond werd Letland op de slachtbank gelegd. Bij rust stond het al 5-0 voor Duitsland, uiteindelijk eindigde het duel in 7-1. Naast een eigen doelpunt van Letland vielen er bij Duitsland zes verschillende doelpuntenmakers te noteren. Bekijk de samenvatting van Duitsland - Letland hierboven. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Georgië (vriendschappelijk) Bekijk deze video » Samenvatting België - Kroatië (oefenwedstrijd) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Duitsland - Letland (oefenwedstrijd)

Dat zul je altijd zijn: de Duitsers zijn net op tijd voor het EK in een bloedvorm. Maandagavond werd Letland op de slachtbank gelegd. Bij rust stond het al 5-0 voor Duitsland, uiteindelijk eindigde het duel in 7-1. Naast een eigen doelpunt van Letland vielen er bij Duitsland zes verschillende doelpuntenmakers te noteren.

Bekijk de samenvatting van Duitsland - Letland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Duitsland - Letland (oefenwedstrijd) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV