Monic Hendrickx over mooie momenten in BN'ers in het ziekenhuis (video)

Monic Hendrickx over mooie momenten in BN'ers in het ziekenhuis (video)

Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de laatste uitzending van dinsdag 8 juni zien we dat Monic Hendrickx erg blij is met haar deelname aan het programma.

"Steek ik in mijn zak"
"Iemand omkleden is leuk. Je praat en je leert elkaar kennen", zegt Monic Hendrickx. Je wil graag ondersteunend zijn en je wil zo graag echt helpen. Er zijn een paar momenten geweest dat ik echt dat gevoel had. Dus die steek ik in mijn zak." Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Monic hieronder.

Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Monic Hendrickx</em> over mooie momenten in <em>BN'ers in het ziekenhuis</em> (video) Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de laatste uitzending van dinsdag 8 juni zien we dat Monic Hendrickx erg blij is met haar deelname aan het programma. "Steek ik in mijn zak""Iemand omkleden is leuk. Je praat en je leert elkaar kennen", zegt Monic Hendrickx. Je wil graag ondersteunend zijn en je wil zo graag echt helpen. Er zijn een paar momenten geweest dat ik echt dat gevoel had. Dus die steek ik in mijn zak." Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Monic hieronder. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx aanwezig bij 'heftige' hartritmestoornis schok Bekijk deze video » Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk in tranen (video) Bekijk deze video »
TV :
Monic Hendrickx over mooie momenten in BN'ers in het ziekenhuis (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monic Hendrickx over mooie momenten in BN'ers in het ziekenhuis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier