Video: moordenaar Klaas Bruinsma werd lid van Joegoslavische maffia

Video: moordenaar Klaas Bruinsma werd lid van Joegoslavische maffia

Zeventien jaar geleden werd Martin Hoogland, de moordenaar van drugsbaron Klaas Bruinsma, vermoord. Hoogland werkte eerst bij de politie, maar ging het corrupte pad op en belandde zelf bij de Joegoslavische maffia. Vico Olling schreef een nieuw, onthullend boek over het leven van Hoogland en ontdekte dat hij verzeild raakte in heftige conflicten in de onderwereld.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder.

Video: moordenaar <em>Klaas Bruinsma</em> werd lid van Joegoslavische maffia Zeventien jaar geleden werd Martin Hoogland, de moordenaar van drugsbaron Klaas Bruinsma, vermoord. Hoogland werkte eerst bij de politie, maar ging het corrupte pad op en belandde zelf bij de Joegoslavische maffia. Vico Olling schreef een nieuw, onthullend boek over het leven van Hoogland en ontdekte dat hij verzeild raakte in heftige conflicten in de onderwereld. Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: John van den Heuvel onder indruk van boek over moordenaar Klaas Bruinsma Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: moordenaar Klaas Bruinsma werd lid van Joegoslavische maffia


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: moordenaar Klaas Bruinsma werd lid van Joegoslavische maffia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier