Zien: Peter Gillis sloopt halve winkel, maar ruimt zelf niks op

Zien: Peter Gillis sloopt halve winkel, maar ruimt zelf niks op

Zou Peter Gillis miljonair zijn geworden door zelf ook hard te werken? Daar lijkt het niet op in de aflevering van Familie Gillis: massa is kassa van maandagavond. Als Peter per ongeluk iets omstoot in een winkel en de vloer bezaaid ligt met spullen, steekt hij zelf geen vinger uit. "Oh, hier liggen nog vlinders en zo... een vlinder en een bloem." Dat mag iemand anders opruimen, blijkbaar.

Bekijk de beelden uit Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Peter Gillis</em> sloopt halve winkel, maar ruimt zelf niks op Zou Peter Gillis miljonair zijn geworden door zelf ook hard te werken? Daar lijkt het niet op in de aflevering van Familie Gillis: massa is kassa van maandagavond. Als Peter per ongeluk iets omstoot in een winkel en de vloer bezaaid ligt met spullen, steekt hij zelf geen vinger uit. "Oh, hier liggen nog vlinders en zo... een vlinder en een bloem." Dat mag iemand anders opruimen, blijkbaar. Bekijk de beelden uit Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Massa is Kassa: gaat Peter zijn grote rijbewijs halen? Bekijk deze video » Video: Peter smijt met geld in nieuwe aflevering Familie Gillis: Massa is Kassa Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter Gillis sloopt halve winkel, maar ruimt zelf niks op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier