Zien: Rampseizoen voor Donny van de Beek compleet na blessure Nederlands elftal

Zien: Rampseizoen voor Donny van de Beek compleet na blessure Nederlands elftal

Dinsdagochtend bereikte ons het nieuws dat Manchester United-middenvelder Donny van de Beek moet afhaken bij het Nederlands elftal. Frank de Boer heeft besloten dat de middenvelder door een blessure niet fit genoeg is voor het EK, dat is natuurlijk enorm zuur. Van de Beek maakte dit seizoen de overstap naar Manchester United, maar kwam helaas niet veel aan voetballen toe.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Zien: Rampseizoen voor <em>Donny van de Beek</em> compleet na blessure <em>Nederlands elftal</em> Dinsdagochtend bereikte ons het nieuws dat Manchester United-middenvelder Donny van de Beek moet afhaken bij het Nederlands elftal. Frank de Boer heeft besloten dat de middenvelder door een blessure niet fit genoeg is voor het EK, dat is natuurlijk enorm zuur. Van de Beek maakte dit seizoen de overstap naar Manchester United, maar kwam helaas niet veel aan voetballen toe. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Start nieuw seizoen Andere Tijden Sport: Bekijk zondag special over gekleurde spelers in oranje Bekijk deze video » Donny van de Beek over zijn eerste interlandgoal: ‘Ik dacht, ik haal vol uit’ (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Rampseizoen voor Donny van de Beek compleet na blessure Nederlands elftal


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rampseizoen voor Donny van de Beek compleet na blessure Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier