De Oranjezomer: Wilfred Genee probeert uit te leggen wat we kunnen verwachten

De Oranjezomer: Wilfred Genee probeert uit te leggen wat we kunnen verwachten

René van der Gijp, Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wilfred Genee zijn vanaf 10 juni op SBS6 te zien met De Oranjezomer. Die laatste vertelt wat we kunnen verwachten maar blijkt nog niet helemaal goed op de hoogte van alles: "We zitten in een hele grote tent, die staat voor dat kasteel. Die staat achter het kasteel. Die staat achter het slot. Helaas zonder publiek. Oh, met publiek. Dat was het, ik heb geen flauw idee." Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

De Oranjezomer: <em>Wilfred Genee</em> probeert uit te leggen wat we kunnen verwachten René van der Gijp, Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wilfred Genee zijn vanaf 10 juni op SBS6 te zien met De Oranjezomer. Die laatste vertelt wat we kunnen verwachten maar blijkt nog niet helemaal goed op de hoogte van alles: "We zitten in een hele grote tent, die staat voor dat kasteel. Die staat achter het kasteel. Die staat achter het slot. Helaas zonder publiek. Oh, met publiek. Dat was het, ik heb geen flauw idee." Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli dagelijks direct na het EK-duel van die avond om ca. 22.55 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl, met vanaf 11 juni voorafgaand van 20.00 uur tot 20.45 uur een voorbeschouwing. Vanaf 12 juli t/m 8 augustus is De Oranjezomer dagelijks tussen 21.30 uur tot 22.30 uur te zien. Direct na afloop kun je alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen geeft openhartig interview in Shownieuws: "Wij vechten ruzies uit op tv" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli dagelijks direct na het EK-duel van die avond om ca. 22.55 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl, met vanaf 11 juni voorafgaand van 20.00 uur tot 20.45 uur een voorbeschouwing. Vanaf 12 juli t/m 8 augustus is De Oranjezomer dagelijks tussen 21.30 uur tot 22.30 uur te zien. Direct na afloop kun je alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Wilfred Genee probeert uit te leggen wat we kunnen verwachten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier