Lang Leve de Liefde: Esmee wenst Brechtje sterkte met de date

Lang Leve de Liefde: Esmee wenst Brechtje sterkte met de date

Esmee heeft een briefje voor haar date Brechtje meegenomen, waarin ze haar sterkte wenst met de komende 24 uur, de eerste termijn van hun samenzijn. Die grap wordt zeker gewaardeerd. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Esmee wenst Brechtje sterkte met de date Esmee heeft een briefje voor haar date Brechtje meegenomen, waarin ze haar sterkte wenst met de komende 24 uur, de eerste termijn van hun samenzijn. Die grap wordt zeker gewaardeerd. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lang Leve de Liefde: Esmee wenst Brechtje sterkte met de date

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Esmee wenst Brechtje sterkte met de date of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier