Bart Chabot bespreekt schrijnende beelden van Herman Brood in Iedereen had het erover

Bart Chabot bespreekt schrijnende beelden van Herman Brood in Iedereen had het erover

Vanavond (9 juni) is een speciale aflevering van Iedereen had het erover te zien over Herman Brood, die deze zomer precies twintig jaar geleden overleed. Bart Chabot was een vriend van Brood, maar de schrijver bespreekt met Art Rooijakkers de schrijnende beelden die leidden tot een kantelpunt in hun vriendschap.

Lees verder onder de video.

<em>Bart Chabot</em> bespreekt schrijnende beelden van Herman Brood in <em>Iedereen had het erover</em> Vanavond (9 juni) is een speciale aflevering van Iedereen had het erover te zien over Herman Brood, die deze zomer precies twintig jaar geleden overleed. Bart Chabot was een vriend van Brood, maar de schrijver bespreekt met Art Rooijakkers de schrijnende beelden die leidden tot een kantelpunt in hun vriendschap. Lees verder onder de video. WaanzinsariaChabot bespreekt een optreden waar hij ook bij betrokken was. Daar besloot Brood op het laatste moment ineens een waanzinsaria voor te dragen. Die raakte natuurlijk kant noch wal, en achter de schermen ging de manager van Brood als een gek tekeer. "Daarna heb ik Herman nooit meer in volle glorie gezien," aldus een teleurgestelde Chabot. Bekijk de beelden uit Iedereen had het erover hierboven. Iedereen had het erover is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Iedereen had het erover terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond: Bart Chabot komt met een ode aan Connie Palmen Bekijk deze video » Bart Chabot vertelt in De Vooravond over afscheidsspeech Jules Deelder Bekijk deze video »
TV :
Bart Chabot bespreekt schrijnende beelden van Herman Brood in Iedereen had het erover

Waanzinsaria
Chabot bespreekt een optreden waar hij ook bij betrokken was. Daar besloot Brood op het laatste moment ineens een waanzinsaria voor te dragen. Die raakte natuurlijk kant noch wal, en achter de schermen ging de manager van Brood als een gek tekeer. "Daarna heb ik Herman nooit meer in volle glorie gezien," aldus een teleurgestelde Chabot.

Bekijk de beelden uit Iedereen had het erover hierboven.

Iedereen had het erover is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Iedereen had het erover terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bart Chabot bespreekt schrijnende beelden van Herman Brood in Iedereen had het erover of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier