Bekijk de trailer: tweede seizoen Dogs 7 juli op Netflix

Bekijk de trailer: tweede seizoen Dogs 7 juli op Netflix

Niets is sterker dan een band met je hond, daarom besloot Netflix een tweede seizoen uit te brengen van de serie Dogs. Het tweede seizoen laat opnieuw zien hoe hartverwarmend de relatie tussen de mens en de hond is. Daarbij worden verschillende honden uitgelicht en laten de viervoeters zien dat zij absoluut een plekje binnen je familie verdienen.

Bekijk de trailer van Dogs: Season 2 hieronder. Het tweede seizoen van Dogs verschijnt 7 juli op Netflix.

Bekijk de trailer: tweede seizoen <em>Dogs</em> 7 juli op Netflix Niets is sterker dan een band met je hond, daarom besloot Netflix een tweede seizoen uit te brengen van de serie Dogs. Het tweede seizoen laat opnieuw zien hoe hartverwarmend de relatie tussen de mens en de hond is. Daarbij worden verschillende honden uitgelicht en laten de viervoeters zien dat zij absoluut een plekje binnen je familie verdienen. Bekijk de trailer van Dogs: Season 2 hieronder. Het tweede seizoen van Dogs verschijnt 7 juli op Netflix. Bekijk ook Bekijk de officiële trailer: Wolfgang vanaf 25 juni op DisneyPlus Bekijk deze video » Bekijk trailer Outer Banks 2: 30 juli op Netflix te zien Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Netflix-docu Cat People Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk de trailer: tweede seizoen Dogs 7 juli op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: tweede seizoen Dogs 7 juli op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier