Video: onderzoek toont aan dat 1 op de 10 studentes verkracht is

Video: onderzoek toont aan dat 1 op de 10 studentes verkracht is

Uit onderzoek van I&O Research in opdracht van Amnesty International is gebleken dat 1 op de 10 studentes slachtoffer is geworden van verkrachting. Schokkende cijfers vindt ook woordvoerder Katy Sherriff: "Een klein deel weet maar wat het meldingsprocedure is bij hun onderwijsinstelling." Ook studentes reageren op dit hoge aantal.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>onderzoek</em> toont aan dat 1 op de 10 studentes <em>verkracht</em> is Uit onderzoek van I&O Research in opdracht van Amnesty International is gebleken dat 1 op de 10 studentes slachtoffer is geworden van verkrachting. Schokkende cijfers vindt ook woordvoerder Katy Sherriff: "Een klein deel weet maar wat het meldingsprocedure is bij hun onderwijsinstelling." Ook studentes reageren op dit hoge aantal. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Spuiten & Slikken Climax over nieuw wetsvoorstel rondom verkrachting Bekijk deze video » NOS op 3 legt uit waarom seks tegen je wil verkrachting is (video) Bekijk deze video » Video: familie verkrachte vrouw van 98: "We zijn ons omaatje kwijt" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: onderzoek toont aan dat 1 op de 10 studentes verkracht is


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: onderzoek toont aan dat 1 op de 10 studentes verkracht is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier