Zien: neef Quincy Promes verbreekt stilte na steekincident vorige zomer

Zien: neef Quincy Promes verbreekt stilte na steekincident vorige zomer

Quincy Promes gaan we terugzien op het veld tijdens de EK-wedstrijden. Dat terwijl hij ervan verdacht wordt zijn bloedeigen neef in zijn been gestoken te hebben bij een uit de hand gelopen feestje. De neef van Promes doorbreekt het stilzijgen en komt met zijn verhaal.

Zien: neef <em>Quincy Promes</em> verbreekt stilte na <em>steekincident</em> vorige zomer Quincy Promes gaan we terugzien op het veld tijdens de EK-wedstrijden. Dat terwijl hij ervan verdacht wordt zijn bloedeigen neef in zijn been gestoken te hebben bij een uit de hand gelopen feestje. De neef van Promes doorbreekt het stilzijgen en komt met zijn verhaal. Ernstig letselHet slachtoffer vertelt hoe Promes hem vorig jaar zomer aanviel met een mes waarbij hij in zijn knie gestoken is. Hij liep daarbij ernstig letsel op, maar Promes loopt op zijn beurt weer op het veld voor Oranje. "Slachtoffer is ongerust over het feit dat het allemaal zo lang duurt. Hij vraagt zich af of er iets speelt", aldus Peter R. de Vries. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: neef Quincy Promes verbreekt stilte na steekincident vorige zomer

Ernstig letsel
Het slachtoffer vertelt hoe Promes hem vorig jaar zomer aanviel met een mes waarbij hij in zijn knie gestoken is. Hij liep daarbij ernstig letsel op, maar Promes loopt op zijn beurt weer op het veld voor Oranje. "Slachtoffer is ongerust over het feit dat het allemaal zo lang duurt. Hij vraagt zich af of er iets speelt", aldus Peter R. de Vries.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: neef Quincy Promes verbreekt stilte na steekincident vorige zomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV