RIVM ongerust: steeds minder jongeren voelen drang om te vaccineren (video)

RIVM ongerust: steeds minder jongeren voelen drang om te vaccineren (video)

Steeds minder jongeren in Nederland voelen de drang om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Het RIVM heeft laten weten dat zij zich zorgen maken, want ze roepen niet voor niets dagelijks dat we het allemaal samen moeten doen. Omroep PowNed ging de straten op om de jongeren te ondervragen over deze kwalijke ontwikkeling. Veel jongeren zeggen dat ze jong en gezond zijn, daarom voelen zij niet de drang om zich te laten vaccineren.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

<em>RIVM</em> ongerust: steeds minder <em>jongeren</em> voelen drang om te <em>vaccineren</em> (video) Steeds minder jongeren in Nederland voelen de drang om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Het RIVM heeft laten weten dat zij zich zorgen maken, want ze roepen niet voor niets dagelijks dat we het allemaal samen moeten doen. Omroep PowNed ging de straten op om de jongeren te ondervragen over deze kwalijke ontwikkeling. Veel jongeren zeggen dat ze jong en gezond zijn, daarom voelen zij niet de drang om zich te laten vaccineren. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens over bijwerkingen na coronavaccinatie Bekijk deze video » Humberto: ontstaan coronavirus steeds meer in twijfel getrokken, toch in laboratorium gemaakt? Bekijk deze video »
Entertainment :
RIVM ongerust: steeds minder jongeren voelen drang om te vaccineren (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RIVM ongerust: steeds minder jongeren voelen drang om te vaccineren (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier