Live stream Italië - Nederland (vrouwenvoetbal)

Live stream Italië - Nederland (vrouwenvoetbal)

Live stream <em>Italië - Nederland</em> (vrouwenvoetbal) Kijk donderdag 10 juni vanaf 17.25 uur LIVE naar Italië - Nederland via de livestream hierboven. Donderdag spelen de Oranje Leeuwinnen en Italië tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS9 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Italië - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Italië - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Italië - Nederland (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Italië - Nederland is donderdag vanaf 17.30 uur te zien op SBS9 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kijk donderdag 10 juni vanaf 17.25 uur LIVE naar Italië - Nederland via de livestream hierboven.

Donderdag spelen de Oranje Leeuwinnen en Italië tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS9 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Italië - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Italië - Nederland is donderdag vanaf 17.30 uur te zien op SBS9 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Italië - Nederland (vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier