Video: Via deze route bereikt Oranje de finale van het EK 2021

Video: Via deze route bereikt Oranje de finale van het EK 2021

Op 13 juni trapt het Nederlands elftal na twee gemiste toernooien af op het EK. Het team van bondscoach Frank de Boer neemt het in groep C op tegen Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Nu.nl heeft op basis van de actuele FIFA-ranglijst en een gezonde dosis optimisme het Europees Kampioenschap 2020 voorspeld, spoileralert: Oranje bereikt de finale van het eindtoernooi.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Video: Via deze route bereikt <em>Oranje</em> de finale van het <em>EK 2021</em> Op 13 juni trapt het Nederlands elftal na twee gemiste toernooien af op het EK. Het team van bondscoach Frank de Boer neemt het in groep C op tegen Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Nu.nl heeft op basis van de actuele FIFA-ranglijst en een gezonde dosis optimisme het Europees Kampioenschap 2020 voorspeld, spoileralert: Oranje bereikt de finale van het eindtoernooi. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Zien: neef Quincy Promes verbreekt stilte na steekincident vorige zomer Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen over boycot van Oranje-spelers: “Kan me niet lang genoeg duren” Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Via deze route bereikt Oranje de finale van het EK 2021


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Via deze route bereikt Oranje de finale van het EK 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier