Video: Frans en Mariska Bauer luchten hun hart op de biechtstoel in bedevaartsoord

Video: Frans en Mariska Bauer luchten hun hart op de biechtstoel in bedevaartsoord

In het programma De Bauers: Bestemming Onbekend bezoeken Frans en Mariska Bauer het oudste bedevaartsoord van Nederland. De kapel in het bedevaartsoord is één van de weinige plekken in ons land waar je nog kunt biechten, voor Frans dus de kans om zijn hart te luchten tegen de aanwezige priester. Mariska vindt het allemaal maar lang duren.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Frans</em> en <em>Mariska Bauer</em> luchten hun hart op de <em>biechtstoel</em> in bedevaartsoord In het programma De Bauers: Bestemming Onbekend bezoeken Frans en Mariska Bauer het oudste bedevaartsoord van Nederland. De kapel in het bedevaartsoord is één van de weinige plekken in ons land waar je nog kunt biechten, voor Frans dus de kans om zijn hart te luchten tegen de aanwezige priester. Mariska vindt het allemaal maar lang duren. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Frans en Mariska Bauer luchten hun hart op de biechtstoel in bedevaartsoord

De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Frans en Mariska Bauer luchten hun hart op de biechtstoel in bedevaartsoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier