Goedemorgen Nederland gemist? Gemeenten hebben miljarden nodig voor woningbouw

Goedemorgen Nederland gemist? Gemeenten hebben miljarden nodig voor woningbouw

<em>Goedemorgen Nederland</em> gemist? Gemeenten hebben miljarden nodig voor woningbouw Zonder hulp van het Rijk zullen 345.000 geplande huizen niet gebouwd worden, zo schrijft het Financieel Dagblad. Er is 13,7 miljard euro nodig voor de woningbouwplannen. Daarbij gaat het dan vooral om de bouw van betaalbare huizen in stedelijke gebieden, want daar zijn de meeste huizen nodig. Het geld moet via gemeenten en provincies worden uitgegeven. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: moeten bijstandsgezinnen en asielzoekers gaan samenwonen? Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland gemist? Gemeenten hebben miljarden nodig voor woningbouw

Zonder hulp van het Rijk zullen 345.000 geplande huizen niet gebouwd worden, zo schrijft het Financieel Dagblad. Er is 13,7 miljard euro nodig voor de woningbouwplannen. Daarbij gaat het dan vooral om de bouw van betaalbare huizen in stedelijke gebieden, want daar zijn de meeste huizen nodig. Het geld moet via gemeenten en provincies worden uitgegeven.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland gemist? Gemeenten hebben miljarden nodig voor woningbouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier