Anna is niet onder de indruk van Berend in Lang Leve de Liefde

Anna is niet onder de indruk van Berend in Lang Leve de Liefde

Anna is niet onder de indruk van Berend in <em>Lang Leve de Liefde</em> Berend en Anna zitten samen in het Lang Leve de Liefde-huis en praten, eten en maken cocktails. Maar vinden ze het allebei wel zo gezellig? Berend lijkt zich goed op zijn gemak te voelen, maar bij Anna is dit niet zo duidelijk. "Ik denk dat jij niet een man gaat zijn die mij echt op mijn plek zet." Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Berend en Anna zitten samen in het Lang Leve de Liefde-huis en praten, eten en maken cocktails. Maar vinden ze het allebei wel zo gezellig? Berend lijkt zich goed op zijn gemak te voelen, maar bij Anna is dit niet zo duidelijk. "Ik denk dat jij niet een man gaat zijn die mij echt op mijn plek zet."

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anna is niet onder de indruk van Berend in Lang Leve de Liefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier