Bekijk vakantievlog van Elise Boers: "Vliegen naar Mallorca met een tweeling"

Bekijk vakantievlog van Elise Boers: "Vliegen naar Mallorca met een tweeling"

Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv.

Elise Boers en Wouter Peelen zijn voor het eerst op vakantie met hun tweeling Wolf en Luca. Elise, die altijd alles vlogt over haar moederschap, deelt natuurlijk ook hoe de eerste vliegtuigvlucht was van haar jongens. Eenmaal in Mallorca komen ze aan bij een prachtige villa. Ook komt het heerlijke Spaanse eten in beeld en ga je watertanden als je er alleen al naar kijkt. Bekijk de vakantievlog van Elise Boers met haar gezin in de video onder de foto.

Bekijk vakantievlog van <em>Elise Boers</em>: &quot;Vliegen naar Mallorca met een tweeling&quot; Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv. Elise Boers en Wouter Peelen zijn voor het eerst op vakantie met hun tweeling Wolf en Luca. Elise, die altijd alles vlogt over haar moederschap, deelt natuurlijk ook hoe de eerste vliegtuigvlucht was van haar jongens. Eenmaal in Mallorca komen ze aan bij een prachtige villa. Ook komt het heerlijke Spaanse eten in beeld en ga je watertanden als je er alleen al naar kijkt. Bekijk de vakantievlog van Elise Boers met haar gezin in de video onder de foto. View this post on Instagram A post shared by Elise Boers (@eliseboers) Bekijk ook Badr Hari vader geworden van tweeling Nora & Ayden: bekijk de beelden Bekijk deze video » ZIEN: Deze 20 YouTubers maken kans op de Televizier-Ster Online-videoserie Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk vakantievlog van Elise Boers: "Vliegen naar Mallorca met een tweeling"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk vakantievlog van Elise Boers: "Vliegen naar Mallorca met een tweeling" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier