Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9

Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9

Tijdens het tiende jaar van de eerste Cylon-oorlog slaagt William Adama, een jonge piloot, voor zijn studie aan de Academie. Hij wordt toegewezen aan één van de meest krachtige battlestars van de Koloniale vloot: de Galactica.

Bekijk de trailer van Battlestar Galactica: Blood & Chrome hieronder. Battlestar Galactica: Blood & Chrome is vanavond, donderdag 10 juni, om 20:35 uur te zien bij SBS9.

Trailer: <em>Battlestar Galactica: Blood &amp; Chrome</em> donderdag te zien bij SBS9 Tijdens het tiende jaar van de eerste Cylon-oorlog slaagt William Adama, een jonge piloot, voor zijn studie aan de Academie. Hij wordt toegewezen aan één van de meest krachtige battlestars van de Koloniale vloot: de Galactica. Bekijk de trailer van Battlestar Galactica: Blood & Chrome hieronder. Battlestar Galactica: Blood & Chrome is vanavond, donderdag 10 juni, om 20:35 uur te zien bij SBS9. Bekijk ook Zien: de trailer van de Netflix-film Last Summer Bekijk deze video » Binnenkort te zien: Biohackers seizoen 2, bekijk de trailer (Netflix) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier