Vlogger Laura Brijde deelt 10 dagen lang een video vanaf Mallorca

Vlogger Laura Brijde deelt 10 dagen lang een video vanaf Mallorca

Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv.

Laura Brijde is in de vakantiestemming. De vlogster deelde deze week haar eerste vlog vanuit Spanje: "We zijn op Mallorcaaaaa chicos. 10 dagen lang komt er een weekvlog online. In deze eerste dagvlog laat ik een paar nieuwe bikini's van Hunkemöller zien, de make-over van onze patio & vlieg ik naar Sab, die al op Mallorca op mij zit te wachten. Enjoy!", schrijft Laura bij de vlog. In deze vlog zie je nog niet veel van Spanje omdat ze net aankomt, maar de komende vlogs kom je zeker in de vakantiesfeer. Bekijk de vlog van Laura Brijde hieronder.

Vlogger <em>Laura Brijde</em> deelt 10 dagen lang een video vanaf <em>Mallorca</em> Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv. Laura Brijde is in de vakantiestemming. De vlogster deelde deze week haar eerste vlog vanuit Spanje: "We zijn op Mallorcaaaaa chicos. 10 dagen lang komt er een weekvlog online. In deze eerste dagvlog laat ik een paar nieuwe bikini's van Hunkemöller zien, de make-over van onze patio & vlieg ik naar Sab, die al op Mallorca op mij zit te wachten. Enjoy!", schrijft Laura bij de vlog. In deze vlog zie je nog niet veel van Spanje omdat ze net aankomt, maar de komende vlogs kom je zeker in de vakantiesfeer. Bekijk de vlog van Laura Brijde hieronder. Bekijk ook Video: Is Amalia met privé-vliegtuig Koning Willem-Alexander naar Mallorca? Bekijk deze video » Bekijk vakantievlog van Elise Boers: "Vliegen naar Mallorca met een tweeling" Bekijk deze video »
Entertainment :
Vlogger Laura Brijde deelt 10 dagen lang een video vanaf Mallorca


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vlogger Laura Brijde deelt 10 dagen lang een video vanaf Mallorca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier