Theo Janssen geeft advies aan Oranjezomer-presentatoren: "Hou elkaar heel"(Veronica Inside)

Theo Janssen geeft advies aan Oranjezomer-presentatoren: "Hou elkaar heel"(Veronica Inside)

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Wilfred blikt met Theo Janssen vooruit op het EK in De Veronica Inside Ochtendshow. Theo heeft laatste advies voor Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp: "Hou elkaar heel!" Bekijk het De Veronica Inside Ochtendshow-fragment hieronder.

De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Theo Janssen</em> geeft advies aan <em>Oranjezomer</em>-presentatoren: &quot;Hou elkaar heel&quot;(Veronica Inside) Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Wilfred blikt met Theo Janssen vooruit op het EK in De Veronica Inside Ochtendshow. Theo heeft laatste advies voor Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp: "Hou elkaar heel!" Bekijk het De Veronica Inside Ochtendshow-fragment hieronder. De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer Bekijk deze video » Wilfred Genee: "Ik denk niet dat Johan Derksen volgend jaar stopt met Veronica Inside" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Theo Janssen geeft advies aan Oranjezomer-presentatoren: "Hou elkaar heel"(Veronica Inside) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier