Klassieker: Veel kritiek op Fidan & Renze's zangkunsten in De Vooravond

Klassieker: Veel kritiek op Fidan & Renze's zangkunsten in De Vooravond

Bekijk het fragment met de zingende Fidan en Renze uit De Vooravond.

Fidan Ekiz en Renze Klamer stoppen als presentatie-duo van De Vooravond. Reden om deze klassieker nog eens terug te kijken. Ook Johan Derksen, Wilfred Genee en Renee van der Gijp hadden in oktober een uitgesproken mening over het optreden van Fidan Ekiz en Renze Klamer in De Vooravond: "Ze kunnen één ding niet, dat is zingen!" Bekijk hieronder het Veronica Inside-fragment met hun mening over het optreden.

Lees verder onder de video.

Klassieker: Veel kritiek op <em>Fidan &amp; Renze's</em> zangkunsten in <em>De Vooravond</em> Bekijk het fragment met de zingende Fidan en Renze uit De Vooravond. Fidan Ekiz en Renze Klamer stoppen als presentatie-duo van De Vooravond. Reden om deze klassieker nog eens terug te kijken. Ook Johan Derksen, Wilfred Genee en Renee van der Gijp hadden in oktober een uitgesproken mening over het optreden van Fidan Ekiz en Renze Klamer in De Vooravond: "Ze kunnen één ding niet, dat is zingen!" Bekijk hieronder het Veronica Inside-fragment met hun mening over het optreden. Lees verder onder de video. Een nieuwe tijdKlamer en Ekiz blikten in oktober 2020 samen terug op de afgelopen maand. En dat deden ze door samen een heel speciaal lied te zingen: Een Nieuwe Tijd van de Disneyfilm Aladdin. In het VI-fragment hierboven zie je de VI-mannen met hun mening over het zingende duo. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een nieuwe tijd
Klamer en Ekiz blikten in oktober 2020 samen terug op de afgelopen maand. En dat deden ze door samen een heel speciaal lied te zingen: Een Nieuwe Tijd van de Disneyfilm Aladdin. In het VI-fragment hierboven zie je de VI-mannen met hun mening over het zingende duo.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klassieker: Veel kritiek op Fidan & Renze's zangkunsten in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier