10 voor Taal: Harm Edens ziet Jurre Geluk graag falen tijdens tongbreker

10 voor Taal: Harm Edens ziet Jurre Geluk graag falen tijdens tongbreker

Presentator Harm Edens verwelkomt vanavond, donderdag 10 juni, Antoinnette Scheulderman en Leonie ter Braak. Zij nemen het in deze taalstrijd op tegen Nienke Plas en Jurre Geluk. Jurre doet een taalkunstje dat hij geleerd heeft tijdens een kinderkoor. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>10 voor Taal</em>: <em>Harm Edens</em> ziet <em>Jurre Geluk</em> graag falen tijdens <em>tongbreker</em> Presentator Harm Edens verwelkomt vanavond, donderdag 10 juni, Antoinnette Scheulderman en Leonie ter Braak. Zij nemen het in deze taalstrijd op tegen Nienke Plas en Jurre Geluk. Jurre doet een taalkunstje dat hij geleerd heeft tijdens een kinderkoor. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. TongbrekerHet kunstje dat Jurre doet heet een tongbreker, dit is om je stem op te warmen. Presentator van het programma Harm hoopt stiekem dat het fout gaat. Bekijk het 10 voor Taal-fragment hierboven. 10 Voor Taal is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Dennis Weening lacht om zijn fout bij spelshow 10 voor Taal Bekijk deze video » Nienke Plas & Leonie ter Braak over 's nachts social media-checken: "Diep ziek!" Bekijk deze video »
TV :
10 voor Taal: Harm Edens ziet Jurre Geluk graag falen tijdens tongbreker

Tongbreker
Het kunstje dat Jurre doet heet een tongbreker, dit is om je stem op te warmen. Presentator van het programma Harm hoopt stiekem dat het fout gaat. Bekijk het 10 voor Taal-fragment hierboven.

10 Voor Taal is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 10 voor Taal: Harm Edens ziet Jurre Geluk graag falen tijdens tongbreker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier