Zien: Sander Lantinga deelt babynieuws: "Ik word voor de vierde keer vader"

Zien: Sander Lantinga deelt babynieuws: "Ik word voor de vierde keer vader"

Sander Lantinga bekend van de Coen & Sander Show deelt donderdag 10 juni mooi nieuws met zijn collega's en de rest van Nederland. Sander laat Coen Swijnenberg en Jo van Egmond erg schrikken want hij maakt bekend voor de vierde keer vader te worden! Bekijk het fragment uit de Coen & Sander Show hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Sander Lantinga</em> deelt babynieuws: &quot;Ik word voor de vierde keer vader&quot; Sander Lantinga bekend van de Coen & Sander Show deelt donderdag 10 juni mooi nieuws met zijn collega's en de rest van Nederland. Sander laat Coen Swijnenberg en Jo van Egmond erg schrikken want hij maakt bekend voor de vierde keer vader te worden! Bekijk het fragment uit de Coen & Sander Show hieronder. Lees verder onder de video. "Vier is top""Wow. Wat is dit nou? Je maakt geen grapje?", is Jo's eerste reactie. Coen ziet aan de neusvleugels van Sander dat het waar is. "Ik ben de jongste van vier. Vier is top", zegt Jo. Sander vertelt trots verder: "We hebben de tijd. De ruimte en de liefde." In december 2021 wordt het vierde kindje van Sander Lantinga verwacht. Bekijk ook Geluksmoment voor Winston Gerschtanowitz: "Samen met Benjamin de baan in" (video) Bekijk deze video » Alleenstaande vader in tranen om zoon aan bediening van attractie (Steenrijk, Straatarm) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Sander Lantinga deelt babynieuws: "Ik word voor de vierde keer vader"

"Vier is top"
"Wow. Wat is dit nou? Je maakt geen grapje?", is Jo's eerste reactie. Coen ziet aan de neusvleugels van Sander dat het waar is. "Ik ben de jongste van vier. Vier is top", zegt Jo. Sander vertelt trots verder: "We hebben de tijd. De ruimte en de liefde." In december 2021 wordt het vierde kindje van Sander Lantinga verwacht.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sander Lantinga deelt babynieuws: "Ik word voor de vierde keer vader" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier