Bizar: Mensen durven buiten mondkapje niet af te doen (video)

Bizar: Mensen durven buiten mondkapje niet af te doen (video)

Inmiddels is er al langer dan een jaar sprake van een pandemie en zijn we gewend geraakt aan afstand houden en mondkapjes dragen. Maar zelf met coronavaccin en onderzoek blijven veel mensen angstig. Ook buiten worden er nog mondkapjes gedragen, ondanks onderzoek waaruit blijkt dat het bijna onmogelijk is om dan besmet te raken.

Bekijk hieronder de video.

Bizar: Mensen durven buiten <em>mondkapje</em> niet af te doen (video) Inmiddels is er al langer dan een jaar sprake van een pandemie en zijn we gewend geraakt aan afstand houden en mondkapjes dragen. Maar zelf met coronavaccin en onderzoek blijven veel mensen angstig. Ook buiten worden er nog mondkapjes gedragen, ondanks onderzoek waaruit blijkt dat het bijna onmogelijk is om dan besmet te raken. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Zien: Frans Bauer staat doodsangsten uit tijdens bezoek aan koeien op Texel Bekijk deze video » Zien: Carlo Boszhard filmt achter de schermen voor laatste aflevering I Can See Your Voice Bekijk deze video » Video: cum laude geslaagde prinses Amalia hangt samen met vele anderen de vlag uit Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Mensen durven buiten mondkapje niet af te doen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier