Op1 gemist? ''Memo Pieter Omtzigt eigenlijk niet voor onze ogen bedoeld''

Op1 gemist? ''Memo Pieter Omtzigt eigenlijk niet voor onze ogen bedoeld''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? ''Memo Pieter Omtzigt eigenlijk niet voor onze ogen bedoeld'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 10 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Volgens politiek redacteur Marieke Smits hebben we een ontluisterend inkijkje gekregen in hoe Pieter Omtzigt het afgelopen jaar heeft ervaren. Zijn memo kwam in handen van De Limburger en was eigenlijk niet bedoeld voor het publieke oog. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''Memo Pieter Omtzigt eigenlijk niet voor onze ogen bedoeld''

Volgens politiek redacteur Marieke Smits hebben we een ontluisterend inkijkje gekregen in hoe Pieter Omtzigt het afgelopen jaar heeft ervaren. Zijn memo kwam in handen van De Limburger en was eigenlijk niet bedoeld voor het publieke oog.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Memo Pieter Omtzigt eigenlijk niet voor onze ogen bedoeld'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier