Tell Me Who I Am gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tell Me Who I Am gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Tell Me Who I Am

Tell Me Who I Am gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie Dime Quién Soy, hier te zien onder de Engelse titel Tell Me Who I Am elke vrijdag vanaf 22:20 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 2. SpionagenetwerkAan de vooravond van de Spaanse Burgeroorlog valt de jonge Madrileense Amelia in handen van een spionagenetwerk. AanzoekAmelia is de sociaal bewogen dochter van een Spaanse industrieel. Als het bedrijf van haar vader failliet dreigt te gaan, besluit ze het aanzoek van haar rijke vriend te accepteren. VolksoproerEen toevallige ontmoeting tijdens een volksoproer laat haar kennismaken met de communistische beweging. Daar ontmoet ze de Fransman Pierre, die om meerdere redenen een hevige aantrekkingskracht op haar uitoefent. OverzienAmelia wordt meegesleept door gebeurtenissen die zijzelf maar nauwelijks kan overzien, en die haar de halve wereld rond zullen voeren. Bekijk de eerste trailer van De Bachelor met Tony Junior, vanaf 24 juni bij Videoland Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer: Sex/Life vanaf 25 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer: Wolfgang vanaf 25 juni op DisneyPlus Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie Dime Quién Soy, hier te zien onder de Engelse titel Tell Me Who I Am elke vrijdag vanaf 22:20 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 2.

Spionagenetwerk
Aan de vooravond van de Spaanse Burgeroorlog valt de jonge Madrileense Amelia in handen van een spionagenetwerk.

Aanzoek
Amelia is de sociaal bewogen dochter van een Spaanse industrieel. Als het bedrijf van haar vader failliet dreigt te gaan, besluit ze het aanzoek van haar rijke vriend te accepteren.

Volksoproer
Een toevallige ontmoeting tijdens een volksoproer laat haar kennismaken met de communistische beweging. Daar ontmoet ze de Fransman Pierre, die om meerdere redenen een hevige aantrekkingskracht op haar uitoefent.

Overzien
Amelia wordt meegesleept door gebeurtenissen die zijzelf maar nauwelijks kan overzien, en die haar de halve wereld rond zullen voeren.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tell Me Who I Am gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier