NOS EK Voetbal Turkije - Italië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Turkije - Italië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Turkije - Italië (EK voetbal)

NOS EK Voetbal Turkije - Italië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de openingswedstrijd van het EK voetbal: Turkije - Italië vanuit het Stadio Olimpico in de Italiaanse hoofdstad Rome. Met commentaar van Jeroen Grueter. Elf landenHet toernooi is een jaar uitgesteld vanwege de coronapandemie en wordt gespeeld in elf verschillende landen. Ook Nederland heeft met Amsterdam een speelstad. Alle groepsduels van Oranje zijn de in de Johan Cruijff Arena. Groep ADe eerste wedstrijd op het EK gaat tussen Italië en Turkije. Wales en Zwitserland zijn de andere landen in Groep A. Die spelen zaterdag om 15:00 uur tegen elkaar. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. MakkelieNederlander Danny Makkelie is de scheidsrechter bij Italië - Turkije. Hij maakt zijn debuut op een eindtoernooi, terwijl met Björn Kuipers ook een ervaren Nederlandse scheidsrechter in actie komt dit toernooi. Samenvatting Turkije - Nederland (WK kwalificatie) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de openingswedstrijd van het EK voetbal: Turkije - Italië vanuit het Stadio Olimpico in de Italiaanse hoofdstad Rome. Met commentaar van Jeroen Grueter.

Elf landen
Het toernooi is een jaar uitgesteld vanwege de coronapandemie en wordt gespeeld in elf verschillende landen. Ook Nederland heeft met Amsterdam een speelstad. Alle groepsduels van Oranje zijn de in de Johan Cruijff Arena.

Groep A
De eerste wedstrijd op het EK gaat tussen Italië en Turkije. Wales en Zwitserland zijn de andere landen in Groep A. Die spelen zaterdag om 15:00 uur tegen elkaar.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.

Makkelie
Nederlander Danny Makkelie is de scheidsrechter bij Italië - Turkije. Hij maakt zijn debuut op een eindtoernooi, terwijl met Björn Kuipers ook een ervaren Nederlandse scheidsrechter in actie komt dit toernooi.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Turkije - Italië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier