Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeymannen spelen thriller tegen België

Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeymannen spelen thriller tegen België

Donderdagavond (10 juni) namen de Nederlandse hockeymannen het in de halve finale van het EK in eigen land op tegen regerend Europees- en wereldkampioen België. Het werd een zenuwslopende thriller.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>EK hockey</em>: Nederlandse hockeymannen spelen thriller tegen België Donderdagavond (10 juni) namen de Nederlandse hockeymannen het in de halve finale van het EK in eigen land op tegen regerend Europees- en wereldkampioen België. Het werd een zenuwslopende thriller. Lees verder onder de video. Shoot-outsDe hockeyclashes tussen Nederland en België zijn altijd iets om naar uit te kijken. Niet alleen wordt er in deze wedstrijden op het scherpst van de snede gespeeld, het niveau is ook altijd hoog. Dat bleek donderdag ook weer; de teams waren zó aan elkaar gewaagd dat er shoot-outs aan te pas moesten komen om de winnaar te bepalen. En dat werd Nederland. Zondag (13 juni) staat de finale tegen Duitsland op het programma. Bekijk de samenvatting van Nederland - België in de halve finale van het EK hockey hierboven. Bekijk ook EK Hockey: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar Bekijk deze video » Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0 Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeymannen spelen thriller tegen België

Shoot-outs
De hockeyclashes tussen Nederland en België zijn altijd iets om naar uit te kijken. Niet alleen wordt er in deze wedstrijden op het scherpst van de snede gespeeld, het niveau is ook altijd hoog. Dat bleek donderdag ook weer; de teams waren zó aan elkaar gewaagd dat er shoot-outs aan te pas moesten komen om de winnaar te bepalen. En dat werd Nederland. Zondag (13 juni) staat de finale tegen Duitsland op het programma.

Bekijk de samenvatting van Nederland - België in de halve finale van het EK hockey hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeymannen spelen thriller tegen België of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier