Johan Derksen pakt "miljonairtjes" Oranje aan: "Denken dat ze Onze Lieve Heer zijn"

Johan Derksen pakt "miljonairtjes" Oranje aan: "Denken dat ze Onze Lieve Heer zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Na een korte vakantie was Johan Derksen donderdagavond weer op volle kracht terug voor De Oranjezomer. Hij pakte de spelers van Oranje meteen keihard aan vanwege de boycot die zij Veronica Inside oplegden. Naar eigen zeggen is Derksen niet geïnteresseerd in het "gewauwel" van die "onvolwassen miljonairtjes": "Ze denken dat ze Onze Lieve Heer zijn."

<em>Johan Derksen</em> pakt &quot;miljonairtjes&quot; Oranje aan: &quot;Denken dat ze Onze Lieve Heer zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van De Oranjezomer van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Na een korte vakantie was Johan Derksen donderdagavond weer op volle kracht terug voor De Oranjezomer. Hij pakte de spelers van Oranje meteen keihard aan vanwege de boycot die zij Veronica Inside oplegden. Naar eigen zeggen is Derksen niet geïnteresseerd in het "gewauwel" van die "onvolwassen miljonairtjes": "Ze denken dat ze Onze Lieve Heer zijn." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Johan Derksen pakt "miljonairtjes" Oranje aan: "Denken dat ze Onze Lieve Heer zijn"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen pakt "miljonairtjes" Oranje aan: "Denken dat ze Onze Lieve Heer zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier